Fă-ți o rezervare Meniu
Scapa de grasimea depusa in zonele pe care le lucrezi mai greu la sala

Scapa de grasimea depusa in zonele pe care le lucrezi mai greu la sala

De cele mai multe ori, anumite parți ale corpului ne crează disconfort. Acei colăcei sau acea grăsime depusa inestetic in anumite zone greu de lucrat la sala.

Pentru aceste zone putem interveni însă altfel. Una din metodele eficiente pentru a scăpa de aceste depuneri o reprezinte procedura de masaj vacuumatic.

Masajul vacuumatic are multiple influente benefice asupra organismului. Pe lângă efectul de slăbire( disloca prin absoarbtie particulele de grăsime si lichidele), ajuta la intensificarea ciculatiei sanguine, stimularea proceselor metabolice si trofice ale tesuturilor, imbunatatirea functionarii musculare si nervoase.

Vacuum-ul stimulează schimburile celulare si estompează în mod considerabil aspectul de coaja de portocala. Reduce retenția de apa si stimulează circulația limfatica si venoasa, efectul manifestându-se pana  în profunzimea țesuturilor, îndepărtează toxinele si purifica sistemul limfatic.

Alte efecte ale masajului vacuumatic:

Pe lângă aceasta procedura, stilul de viata are o contribuție majora. Consumul de apa este extrem de important pentru a maximiza efectele vacuumului.

6-8 pahare de apa pe zi contribuie atât la slăbire cât si la înlăturarea retenției de fluide(o cauza a celulitei si a aspectului inestetic al țesutului).

Asocierea masajului  vacuumatic  cu electrostimularea  si împachetările la cald este una dintre cele mai puternice metode folosite în tratamentul non-chirurgical al celulitei. 

 

 

Share

Fă-ți o rezervare acum!