Fă-ți o rezervare Meniu
Remodelare eficienta prin liposuctie virtuala

Remodelare eficienta prin liposuctie virtuala

Cine nu își dorește sa piardă câțiva centimetri in plus simplu si fără efort? Oricine își dorește acest lucru, iar acum se poate!

Liposuctia virtuala(cavitatie) este metoda prin care poți sa scapi de câțiva centimetrii de grăsime ușor si fără efort. Este o metoda ce vine in ajutorul tău pentru a scăpa de grăsime si a fii din nou in forma.

Liposuctia virtuala este un procedeu prin care grăsimea este lichefiata si eliminata datorita undelor cavitationale produse de aparatul de cavitație, unde cu o frecventa cuprinsa intre 25-40 khz, ce produc mișcări vibratorii in interiorul celulei de grăsime ce fac ca celulele sa se spargă prin implozie, lucru ce duce la eliminarea grăsimii.

Este important sa integram aceste proceduri într-un stil de viata sănătos pentru păstrarea rezultatelor pe termen lung.

Procedura de liposuctie este una non invaziva si nedureroasa, iar singurele reguli ce trebuie respectate este hidratarea corespunzătoarea si evitarea consumului de grăsimi si zahar 24 de ore după procedura.

Ședința de liposuctie se desfășoară in 3 pași:

1. Impachetarea corporala. Se va efectua înainte de procedura de cavitație propriu zisa. Este o împachetare la cald in termocuverta ce are rolul de a detoxifia țesutul.

 

2. Liposuctia virtuala– cu ajutorul unui manipul se vor efectua mișcări ușoare deasupra zonei de tratament, fără a simti vreo durere sau disconfort, singura senzație fiind cea de încălzire profunda a țesutului.

 

3. Presoterapia– drenajul limfatic- prin aceasta procedura eliminam excesul de grăsime,toxine si excesul de lichide din organism.

 

Prețul unei ședințe de liposuctie- 170 lei

5 ședințe- 370 lei

6 ședințe- 690 lei

Share

Fă-ți o rezervare acum!