Fă-ți o rezervare Meniu
Masaj cu pietre vulcanice in Cluj-Napoca

Masaj cu pietre vulcanice in Cluj-Napoca

Masajul cu pietre vulcanice-sinergie intre corpul fizic si cel energetic!

Daca iti doresti o relaxare si energizare profunda atunci masajul cu pietre vulcanice este cea mai buna terapie aleasa. Acest masaj combina utilizarea pietrelor vulcanice  incalzite cu uleiuri esentiale distribuite pe tot corpul. Masajul cu pietre vulcanice incalzeste astfel tesuturile in profunzime, relaxand si decongestionand tensiunile accumulate in organism. Prin masajul cu pietre vulcanice se creaza o armonie intre corpul fizic si cel energetic, starea de dupa fiind echilibrata!

Aceasta terapie cu pietre se bazează  pe disciplinele orientale, conform cărora exista 7 puncte energetice numite chakre, localizate de-a lungul canalului central al corpului, centre ale energiei vitale, centre care sunt legate de anumite organe ale corpului. Din cele 7 puncte energetice, energia este distribuita in întreg organismul prin numeroasele canale energetice ce traversează corpul.  Primul efect al stimulării acestor puncte energetice este starea de bine răspândită in tot corpul.

Beneficiile masajului cu pietre vulcanice:

 • Unul dintre cele mai importante beneficii ale masajului cu pietre vulcanice îl reprezinta termoterapia, ce actioneaza asupra organismului in multiple moduri:
  • Imbunatateste circulatia locala;
  • Circulatia sangelui prin tesuturi;
  • ajuta la creșterea efectelor uleiurilor esențiale;
 • Eliminarea toxinelor;
 • Scăderea tensiunii arteriale;
 • Diminuarea spasmelor musculare;
 • Creșterea temperaturii locale;
 • Diminuează sau elimina problemele de la nivelul articulatiilor
 • Accelerează asimilarea oxigenului la nivel celular;
 • Creste abilitatea fibrelor de colagen de a se întinde;
 • Ajuta la eliminarea edemelor sau a vânătăilor;

Beneficiile aplicării uleiurilor esențiale:

Uleiuri esențiale Young Living Diette clujUleiurile esențiale sunt folosite de mii de ani pentru efectele lor vindecătoare si purificatoare asupra organismului, de către doctori si vindecătorii străvechi care le-au utilizat atât pentru  aromaterapie, pentru consum si aplicare acestora pe piele.

Cercetările au demonstrat remarcabilele proprietăți vindecătoare conținute in aceste uleiuri esențiale, acestea fiind un concentrat puternic de antioxidanți, obținut din material vegetal brut precum flori, frunze, lemn, scoarță, rădăcini, semințe si coji.

Procedura de masaj:

Intr-un ambient relaxant, in care se aude muzica pe fundal clienta este asezata pe masa de masaj. Pietrele vulcanice care au fost preincalzite la o temperatura de aproximativ 50-60 grade sunt asezate in punctele enrgetice ale corpului. Bineinteles, in prealabil se relaxeaza intreg organism prin manevre de efleuraj. Pietrele vulcanice  au diverse forme pentru a putea fi adaptate diverselor parti ale corpului. Pietrele mari, dar foarte fine, se aseaza fie pe stern, fie de o parte si de alta a coloanei vertebrale.

Pietrele vulcanice de dimensiuni medii se folosesc pentru masajul propriu-zis, prin tehnicile obisnuite de relaxare: pietrele aluneca, exercitand o presiune usoara, de la stanga la dreapta sau de sus in jos. Cele de dimensiuni mici se aseaza intre degetele de la picioare, pentru stimularea circulatiei periferice.

In momentul in care se intensifica circulația sangvina, se intensifica si procesul de detoxificare al ficatului, rinichilor, si al întreg organismului, lucru care duce in final la echilibrarea organismului.

 

 

Pietre vulcanice Diette clujMasajul cu pietre poate fi aplicat atât întregului corp cât si unei singure parți(spate). Acest tip de masaj poate fi folosit cu success in managementul durerii cat si pentru inlaturarea stresului.Pietrele vulcanice au un nivel ridicat de fier si magneziu, ajutând astfel la menținerea timp îndelungat a căldurii si menținerea acesteia.

Pietrele lucrează acolo unde corpul are nevoie, iar zonele in care pietrele pierd repede căldura sunt zonele unde exista un dezechilibru, iar când organismul funcționează normal, temperatura constanta a pietrelor creste circulația  si schimburile metabolice, astfel ca organismul va funcționa normal.

Bucura-te de efectul combinat al masajului cu pietre si al aromaterapiei, pentru un echilibru perfect intre corp si minte!

 

Alte Servicii Asemănătoare

Fă-ți o rezervare acum!