Fă-ți o rezervare Meniu
Electrostimulare in Cluj-Napoca

Electrostimulare in Cluj-Napoca

Tratamentul prin electrostimulare este considerat a fii unul dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de kilogramele în plus și de a te relaxa. O ședință 45 de minute de electrostimulare echivalează cu șase ore de gimnastică și constă în aplicarea a 24 de electrozi pe zonele musculare.

Cum funcționează electrostimularea? În procesul de electrostimulare se transmit impulsuri electrice spre mușchiul pe care s-au aplicat electrozii.  Astfel mușchii se contractă, și pentru a susține efortul fizic transformă țesutul adipos în energie, întreg  proces ducând la scăderea în centimetrii.  Totodată cu ajutorul tratamentului de electrostimulare se tonifica sistemul muscular, se accelerează metabolismul și se diminuă gradul de celulită.

1028_Smooth_Muscle_Contraction

În timpul unei ședințe de electrostimulare, persoana este așezată în decubit dorsal, astfel putându-se relaxa, dar în același timp arzând caloriile în plus. Este recomandat ca durata unei ședințe de electrostimulare să fie de cel puțin 45 de minute. În primele 20 de minute mușchiul are sursele proprii de energie pentru  a menține efortul fizic, doar după epuizarea acesteia, mușchiul începe să transforme conținutul celulelor  adipoase în energie.

tonifiere si fermitateDe câte ședințe sunt nevoie ca să se obțină rezultate? Pentru ca tratamentul să fie eficient este recomandat ca să fie efectuate cel puțin 10-12 ședințe de electrostimulare cu o frecvență de 2-3 ședințe pe săptămână, urmând și indicațiile oferite de terapeuta.

 Terapia cu  electrostimulare este recomandată tuturor persoanelor care doresc să scadă în centimetri și totodată să își tonifice masa musculară. Este recomandata în același timp și persoanelor cărora din diferite motiv nu pot practica  exerciții fizice (ex: intervine oboseala foarte repede, durata exercițiului fiind mica nu sunt rezultatele așteptate; în tratamentul cu electrostimulare nu este solicitat sistemul cardiac, astfel organismul nu obosește!).

Ședințele de electrostimulare sunt contraindicate persoanelor care au implanturi metalice în corp,  care au operații recente(de 3 luni). Este contraindicată în timpul sarcinii și alăptării, în perioada menstruației, răni deschise la nivelul țesutului, bolile sau leziunile cu caracter hemoragic,afecțiunile dermatologice (dermatite, foliculite, eczeme, micoze etc.), flebite și tromboflebitele. Dacă sunteți într-una dintre aceste situații este recomandat să înștiințați terapeuta înainte de a începe terapia  de electrostimulare.

Beneficii:

  • Tonifiere musculară și cutanată;
  • Intensificarea circulației sangvine și limfatice;
  • Reducerea țesutului adipos;
  • Eliminarea toxinelor;
  • Eliminarea fluidelor;
  • Îmbunatățirea metabolismului.

Alte Servicii Asemănătoare

Fă-ți o rezervare acum!