Fă-ți o rezervare Meniu
Peeling enzimatic in Cluj-Napoca

Peeling enzimatic in Cluj-Napoca

Peeling-ul enzimatic (biologic) reprezinta o metodă de exfoliere ce utilizează ingredienţi naturali (enzimele), pentru o exfoliere ușoară, fără sa agreseze țesutul si totodată cu efecte vizibile imediat.

Peeling-ul biologic este o procedură non- chirurgicală de exfoliere care utilizează produse naturale pentru a produce exfolierea.

Enzimele folosite sunt extracte uscate ale enzimelor conținute de sucurile vegetale si de fructe. Acestea sunt implicate activ în metabolismul organismelor vii si determina formarea sau degradarea anumitor substanțe.

Efectul pe care il produc aceste enzime fac ca acest tratament sa fie intens folosit  în domeniul cosmeticii şi al produselor dermatocosmetice.

Tratamentul se bazează pe acțiunea enzimelor care dizolva şi distrug celulele moarte de la suprafaţa pielii, prin degradarea proteinelor şi lipidelor. Prin hidrolizarea enzimatica a celulelor moarte, acestea sunt eliberate din reţeaua celulară şi îndepărtate superficial în aproximativ 10 -20 minute de la aplicarea tratamentului.

Acest proces este extrem de sigur, deoarece nu acționează asupra ţesuturilor vii ,spre deosebire de peeling -ul chimic care dizolvă straturile superioare ale pielii, putand fi aplicat chiar si in cazul tenurilor sensibile.

Enzimele pot acţiona şi ca antioxidanţi, prevenind formarea radicalilor liberi, distrugând radicalii de peroxid şi transformându-i în molecule de perhidrol (apă oxigenată), transformate mai apoi în apă.

Efectele peelingului enzimatic:

  • curatare delicata a pielii;
  • imbunatateste tonusul si textura pielii;
  • previne formarea comedoanelor, a pustulelor sau a microchisturilor;
  • rezultate vizibile în câteva ore de la aplicarea tratamentului;
  • estompează vizibil efectele îmbătrânirii;
  • accelerează regenerarea pielii;
  • reda aspectul plăcut, eliminând petele si imperfecțiunile.

Alte Servicii Asemănătoare

Fă-ți o rezervare acum!