Fă-ți o rezervare Meniu
Când rezultatele nu întrec așteptările..

Când rezultatele nu întrec așteptările..

Iti dorești sa scazi in greutate, iar rezultatele nu sunt pe măsură așteptărilor tale?

Este foarte ușor sa te descurajezi si sa renunti la tot. Dar dacă nu ai abordat corect situația?

Când vine vorba se slăbire nu este întotdeauna atât de simplu si trebuie luate in calcul toate aspectele privind  starea de sănătate, carentele sau alte probleme ce pot împiedica o slăbire sănătoasă.

O dieta trebuie abordata ca un stil de viata sănătos si nu o perioada de privațiuni si frustrări.

Indiferent dacă ești la dieta sau nu, mâncarea este un element important si poate sa fie o plăcere sa consumi alimente sănătoase.

Din păcate exista mai multe categorii de alimente ce creează dependente datorita gustului încărcat de aditivi alimentari. Revenirea la o alimentație mai sănătoasă poate sa nu ne încânte prea mult la început, însă redescoperirea gustului alimentelor sănătoase vor cântării cel mai mult asupra sănătății si nu asupra greutății.

 

Aspectele pe care trebuie sa le iei in calcul atunci când dorești sa slăbești

 

1. Istoricul privind dietele urmate in trecut. In funcție de acest lucru tot procesul de slăbire poate fii mai greu sau mai ușor.

 

2. Timpul pe care îl alocam slăbirii. De cele mai multe ori suntem nerăbdători sa scădem in greutate mult mai repede decât organismul ar putea. O pierdere mai lenta in greutate nu semnifica neapărat ca dieta nu funcționează. Răbdarea si perseverenta te vor ajuta sa îți reduci greutatea.

 

3. Greutatea de la care pornim. Cu cât ai o greutate mai mare vei pierde mai multa grăsime. Asta nu înseamnă ca este si mai ușor.

 

4. Așteptări realiste. Nu te compara cu alte persoane când vine vorba de slăbire. Fiecare persoana slăbește in ritmul sau si nu este cu nimic in neregula.

 

5. Programul alimentar. Nu orice tip de dieta se potrivește oricui. De unde si revenirea la greutatea inițială după o dieta, sau chiar o dieta care sa nu dea rezultate.

 

Greutatea corporala nu reprezinta o chestiune pe termen scurt, asa ca nici abordarea nu ar trebuii sa fie pe termen scurt. Afla care sunt nevoile organismului tău pentru un plan alimentar corect si rezultate de durata!

 

Share

Fă-ți o rezervare acum!